GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá - popis produktu

Igram - štíhla stolová LED lampa a stolík so sklenenou poličkou Stojacia lampa Igram od chorvátskej spoločnosti GRUPA je moderná a elegantná. Názov zodpovedá výrazu 'hrám' v jej národnom jazyku. Igram skutočne ponúka šikovnú symbiózu expresívneho dizajnu a funkčného svetla, bočný stolík a stojaciu lampu. Základom je matná čierna oceľová konštrukcia - od troch nôh až po štíhly stojan a horizontálne rameno lampy. Tá sa dá otáčať dookola a drží okrúhlu hlavu vyrobenú z hliníka, ktorá je vybavená teplým bielym svetelným zdrojom LED a krytom z PMMA. Hlavu je možné otáčať o 180°, takže je možné dosiahnuť priame alebo nepriame osvetlenie podľa potreby. Okrem toho je v horizontálnom ramene integrovaný dotykový stmievač na ovládanie svetelného výkonu. Okrúhla polička stola je vyrobená z tvrdeného skla. V prípade potreby sa dá odstrániť a nahradiť vrchnou časťou vo vybranej farbe a z vybraného materiálu (pozri príslušenstvo). - dobré podanie farieb: CRI > 90 - Vyrobené v Európe - Možnosť výmeny zástrčky a kábla

Produkt GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke GRUPA, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke GRUPA, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke GRUPA, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá - parametre produktu

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá - história ceny a dostupnosti

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá - ďalšie zaujímavé produkty

GRUPA Igram stojacia lampa z ocele a skla sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?