Gril na drevené uhlie JY-078

Gril na drevené uhlie JY-078

Gril na drevené uhlie JY-078

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gril na drevené uhlie JY-078 - popis produktu

Sudový gril je veľký, no veľmi skladný gril na drevené uhlie, na ktorom môžete grilovať pokrmy až pre 10 osôb súčasne. Dve kolieska a rukoväte uľahčujú prenášanie grilu na miesto, kde organizujete párty, či už na záhradu alebo terasu. Ďalšou výhodou je výklopná polica na bočnej strane grilu, ktorú je možné využiť napríklad na odkladanie nádob s mäsom či zeleninou. Ak negrilujete, policu jednoducho zložíte, aby ste ušetrili miesto pri ukladaní. Na drôtenú policu pod grilom môžete položiť balík brikiet alebo uhlia, ktoré je dobré mať stále po ruke. Vo veku grilu je navyše zabudovaný teplomer, takže vidíte, či je gril dostatočne rozpálený. Vďaka tomu nemusíte tak často dvíhať veko a gril zbytočne nestráca teplo.

Produkt Gril na drevené uhlie JY-078 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Grily na uhlie, patrí značke Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Gril na drevené uhlie JY-078 - parametre produktu

Gril na drevené uhlie JY-078 - história ceny a dostupnosti

Gril na drevené uhlie JY-078 - ďalšie zaujímavé produkty

Gril na drevené uhlie JY-078 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?