Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C - popis produktu

Ak ste priaznivci grilovanie nad žeravými uhlíkmi, určite Vás uspokojí tento gril, ktorý vhodný pre pohostenie až 6osob. Tento gril s nádherným klasickým dizajnom sa nielen veľmi jednoducho obsluhuje, ale je skvele vybavený a má rad praktických doplnkov. Na prídavnom rošte môžete pokrmy udržiavať v správnej teplote alebo v kombinácii s vekom využiť možnosť nepriameho grilovania. Regulácia teploty je možná niekoľkými spôsobmi. Buď pomocou 2 ventilačných otvorov vo veku a 2 v tele grile alebo pomocou výškovo regulovateľné vane na uhlie. Rozžeravené uhlie tak pomocou otočnej rukoväti podľa potreby ľahko približujete alebo odďaľujete od grilovaného pokrmu. Pre ľahké prikladanie aj počas grilovania je telo grile opatrené na čele veľkými dvierkami. V spodnej časti grilu je potom odnímateľný popolník. Pre sledovanie teploty je vo veku grilu umiestnený teplomer. Z ďalších praktických doplnkov potom môžeme menovať veľkú odkladaciu plochu so štyrmi háčikmi na grilovacie náradie integrovaný otvárač na fľaše, ďalšie bočné madlo vhodné potrebné pre zavesenie grilovacích klieští a ešte jednu odkladaciu plochu v spodnej časti grilu. Gril je vďaka štyrom pevným nohám veľmi stabilný a vďaka dvom kolieskam sa s ním aj ľahko manipuluje. Typ: gril na drevené uhlie Materiál: ocelový plech, lakovaný práškovo Grilovacia plocha: 57,5 x 42 cm Liatinový typ roštu Grid to grid (jedná sa o typ roštu s vymeniteľnou okrúhlou vložkou v strednej časti roštu, ktorú možno vymentť za voliteľné príslušenstvo, napr. kameň na pizzu, wok, kôš na zeleninu) Nastavenie výšky ohniska: áno, pomocou kľuky Rošt na ohrievanie: áno Veko: áno Ventilačná klapka: v kryte, v grile Mobilný podvozok: 2 kolieska Popolník: áno vo forme zásuvky Poličky: bočná skladacia, spodná Úchyt: veko, transportný, popolník Háčiky na príslušenstvo: áno Teplomer: áno, zabudovaný v poklope Otvárač fliaš: áno Hmotnosť: 27 kg Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 103 x 64,5 x 104 cm

Produkt Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C je možné nájsť medzi produktmi v skupine Grily na uhlie, patrí značke Activa, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C - parametre produktu

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C - história ceny a dostupnosti

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C - ďalšie zaujímavé produkty

Gril na drevené uhlie Angular liatinový rošt 11245C - ako nakúpiť najvýhodnejšie?