Gregor a Proroctvo zmaru

Gregor a Proroctvo zmaru

Gregor a Proroctvo zmaru

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gregor a Proroctvo zmaru - popis produktu

Elektronická kniha Gregor a Proroctvo zmaru:Na Gregora čaká nové dobrodružstvo – podarí sa mu opäť zachrániť krajinu pod zemou? Po návrate z podzemného sveta sa Gregor zaprisahal, že sa tam už nevráti. Ale keď niekto unesie jeho sestru a stopy vedú práve tam, nemá na výber. Dozvedá sa, že existuje ďalšie proroctvo a on je jeho súčasťou. Ak sa má zachovať krehké prímerie v Podzemi, Gregor musí zvládnuť ďalšiu skúšku – poradiť si s nebezpečným protivníkom. Aby mohol poraziť bájneho potkana Zmara, potrebuje sa stať bojovníkom, akého Podzem ešte nezažila. Spolu s priateľmi i novými parťákmi sa vydáva na nebezpečnú cestu, aby našiel svojho nepriateľa. Všetci vedia, že ak neuspejú, svet pod zemou už nikdy nebude ako predtým. Druhý diel dobrodružnej série od autorky bestsellera Hry o život!

Produkt Gregor a Proroctvo zmaru je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektronické knihy, patrí značke Fragment, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Gregor a Proroctvo zmaru - parametre produktu

Gregor a Proroctvo zmaru - história ceny a dostupnosti

Gregor a Proroctvo zmaru - ďalšie zaujímavé produkty

Gregor a Proroctvo zmaru - ako nakúpiť najvýhodnejšie?