Garmont Dragontail Tech Gtx

Garmont Dragontail Tech Gtx

Garmont Dragontail Tech Gtx

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmont Dragontail Tech Gtx - popis produktu

Trekingové topánky Garmont Dragontail Tech Gtx:Trekové topánky Garmont Dragontail Tech GTXPánske outdoorové topánky Garmont Dragontail Tech GTX sa stanú ideálnou voľbou pre nadšencov chôdze po nespevnených horských cestách a v celkovo náročnom teréne. Majú náročnejší strih, zároveň ale viac priestoru okolo prstov. Dokonale tak držia na nohe. Zvršok zo semišovej kože a nepremokavá podšívka GORE-TEX zaručujú technicky presným hiking topánkam Garmont Dragontail Tech GTX priedušnosť a nepremokavosť.Garmont Dragontail s technológiou GORE-TEXOutdoorové topánky Garmont Dragontail majú zvršok z robustnej semišovej kože a vďaka technológii GORE-TEX Extended Comfort sú prispôsobené na použitie v miernych i teplejších podmienkach. Rovnako si skvele poradia s vyššou aktivitou. Topánky sú totiž skvele priedušné a nepremokavé.Istota stability a vysokého pohodliaČi už idete naľahko, alebo so sebou nesiete väčšiu záťaž, turistické topánky Garmont Dragontail Tech GTX vás bez problémov ponesú ústrety vášmu cieľu. Vnútorná vložka Ortholite s kombinovanou štruktúrou totiž prstom a strednej časti chodidla poskytuje mäkkosť a odpruženie, zatiaľ čo v zadnej časti sedí päta pevne a stabilne.Technické obutie pre horský terén a lezenieSuť, ľahké skalné výstupky a kamenistý terén sú presne tým prostredím, kde outdoorové topánky Garmont najviac oceníte. Ostrý dezén podrážky s dvojitou zmesou Michelin, v kombinácii so špičkou prispôsobenou na lezenie, vás spoľahlivo podrží. Spoločne s medzipodrážkou dvojitej hustoty z EVA materiálu zvládnete každú nástrahu terénu úplne iste a komfortne.Topánky Garmont Dragontail Tech GTX dokonale sediaPrepracovaný systém šnurovania Heel-Lock zvládne v trekingových topánkach Garmont Dragontail Tech GTX vašu nohu perfektne zafixovať proti nežiaducemu pohybu. Päta nebude vnútri kĺzať a v špičke budete mať potrebný cit pre lezenie.Kľúčové vlastnosti outdoorových topánok Garmont Dragontail Tech GTXOptimálna vyváženosť trakcie a trvanlivostiDobre reagujú aj v nestabilnom teréneGarmont Dragontail Tech GTX sú navrhnuté pre stabilitu a pohodlieZvršok z robustnej semišovej kožeGore-tex Extended Comfort membrána zaisťujúca nepremokavosťVnútorná vložka Ortholite s kombinovanou štruktúrou prispôsobenou pre prsty a pätuEVA medzipodrážka dvojitej hustotyPodrážka v ostrom dezéne z dvojitej zmesi MichelinSystém šnurovania Heel-Lock nohu perfektne zafixujeŠpička topánok Garmont Dragontail Tech GTX prispôsobená na lezenieFarebné vyhotovenie: sivé, červené

Produkt Garmont Dragontail Tech Gtx patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistická obuv, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Garmont Dragontail Tech Gtx je možné nájsť medzi produktmi v skupine Trekingové topánky od značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Garmont Dragontail Tech Gtx - parametre produktu

Garmont Dragontail Tech Gtx - história ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail Tech Gtx - ďalšie zaujímavé produkty

Garmont Dragontail Tech Gtx - ako nakúpiť najvýhodnejšie?