Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 103,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - popis produktu

Trekingové topánky Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá:Trekingové topánky Garmont DragontailPánske trekingové topánky Garmont Dragontail sa stanú ideálnou voľbou pre milovníkov chôdze po zaistených horských cestách a v ľahšom teréne. Iste ocenia aj fakt, že topánky sú tvorené z priedušného materiálu, ktorý v kombinácii s ďalšími technológiami poskytne perfektné pohodlie. Topánky Garmont Dragontail odpudzujú voduČi už idete naľahko alebo so sebou nesiete väčšiu záťaž, topánky Garmont Dragontail vás bez problémov ponesú v ústrety vášmu cieľu. Zvršok je vyrobený zo semišovej kože, odpudzuje vodu a odoláva nepriaznivému počasiu. Turistické topánky Garmont Dragontail vás poženú vpredTuristické topánky Garmont Dragontail disponujú medzipodrážkou dvojitej hustoty EVA, ktorá v kombinácii so stielkou FrameFlex Light zaistí optimálne odpruženie a stabilitu. Dokonalé prispôsobenie umožní šnurovanie do špičky, zatiaľ čo anatomicky orientovaný dizajn schopnosť nohy stabilizovať, absorbovať nárazy a poháňať vás vpred. Outdoorová obuv Garmont Dragontailponúka maximálnu priľnavosťOutdoorová obuv Garmont Dragontail je vybavená podrážkou Garmont, ktorá pri chôdzi poskytuje maximálnu flexibilitu a priľnavosť. Ostrý dezén podrážky zase uľahčí pohyb v mäkkom a kĺzavom teréne. Trekové topánky Garmont Dragontail zaručia istý krokTrekové topánky Garmont Dragontail sú vhodné do všetkých typov terénu. Nesklamú vás pri ľahkých skalných výstupoch, chôdzi v sutine ani v kamenistom teréne. Kľúčové vlastnosti turistických topánokGarmont Dragontail Shadow Grey/GreyTuristické topánky vhodné do ľahkého terénuZvršok vyrobený z kvalitnej semišovej kožeMedzipodrážka dvojitej hustoty EVA zaistí optimálne odpruženie a stabilituDokonalé prispôsobenie umožní šnurovanie do špičkyPodrážka Garmont poskytuje maximálnu flexibilitu a priľnavosťOstrý dezén podrážky uľahčí pohyb v mäkkom a kĺzavom teréneFarebné vyhotovenie: sivo-čierne

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - parametre produktu

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - história ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?