Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená - popis produktu

Trekingové topánky Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená:Trekingová obuv Garmont Dragontail G-Dry Pánska trekingová obuv Garmont Dragontail G-Dry sa vyznačuje semišovým vyhotovením s nízkym strihom. Stane sa ideálnou voľbou pre outdoorových nadšencov, ktorí hľadajú univerzálne riešenie pre svoje dobrodružstvá. Turistická obuv je určená dobrodruhom, ktorí dávajú prednosť obtiahnutejšiemu strihu.Nepremokavá technológia G-DryPánska outdoorová obuv Garmont Dragontail G-Dry má zvršok vyrobený z robustnej semišovej kože. V oblasti päty sú pridané ultratenké vložky EFoam pre lepšiu ochranu a komfortné nosenie bez pľuzgierov. Pred premočením chráni obuv technológia G-Dry. Je založená na vodoodolnej a vetruodolnej membráne, pre suchú nohu aj v tých najvlhších dňoch.Spoľahnite sa na komfort trekovej obuvi GarmontStrih pánskej trekovej obuvi Garmont Dragontail G-Dry sa spolieha na preverený koncept Anatomically Directed Design (ADD), ktorý je prispôsobený zložitému tvaru chodidla.Turistické topánky Garmont sú vhodné pre akýkoľvek terénPodošva pánskych turistických topánok Garmont Dragontail G-Dry sa chváli viacsmerovým dizajnom, ktorý zaručuje optimálnu stabilitu a trakciu na tvrdom, mäkkom aj klzkom povrchu. Navyše je patentovaná podošva pod špičkou prispôsobená na chôdzu a lezenie v skalnatom teréne.Turistická obuv s anatomicky tvarovaným jazykomAnatomicky tvarovaný jazyk je smerom dovnútra postupne tenší a preto vždy drží na svojom mieste. Vďaka tomu sa v topánke Garmont Dragontail G-Dry budete cítiť podstatne istejšie a pohodlnejšie.Presné šnurovanie obuvi Garmont Dragontail G-DryPresné šnurovanie je dostatočne pružné, aby sa prispôsobilo tvaru a ohybu vašej nohy.Trekingová obuv Garmont skvele tlmí nárazyPánska trekingová obuv Garmont Dragontail G-Dry je vybavená stielkou FrameFlex Lite s medzipodrážkou z EVA peny, ktorá sa postará o absorpciu nárazov, dobrú stabilitu a skvelú trakciu.Kľúčové vlastnosti trekových topánok Garmont Dragontail G-Dry Pánska turistická obuv Garmont Dragontail G-Dry má zvršok vyrobený zo semišovej kožeTrekingová obuv sa chváli vodoodolnou technológiou G-DryTreková obuv sa prispôsobí tvaru vašej nohyTuristické topánky využijete do každého terénuAnatomicky tvarovaný jazyk zaručuje komfort pri noseníPodošva EVA sa postará o tlmenie nárazov, dobrú stabilitu a špičkovú trakciu

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená - parametre produktu

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená - história ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Garmont Dragontail G-Dry modrá/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?