Furniria Dizajnový TV stolík Kimora

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 627 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora - popis produktu

Dizajnový TV stolík Kimora Dizajnový TV stolík Kimora prinesie do interiéru zaujímavú textúru v podobe príťažlivých 3D vzorov na dvierkach. Ich členité prevedenie tvorí zaujímavú hru svetla a tieňov, okrem toho na nich nádherne vynikne kresba dubového dreva. Tri priečinky poskytujú úložný priestor pre rozličné mediálne a hifi príslušenstvo. Okrajový otvorený priečinok ponúka miesto pre setup box, je vybavený otvorom pre nenápadné vedenie káblov. Horná doska je ideálnym miestom pre umiestnenie televízora alebo zaujímavých dekorácií. Doplňte TV stolík o ďalší nábytok z rovnomennej edície. Získate tak štýlový a harmonicky zladený interiér. Farba: tmavohnedá, čiernaMateriál: dubová dýha, kov Rozmer: 50x160x41,2 (vxšxh)

Produkt Furniria Dizajnový TV stolík Kimora patrí do skupiny produktov TV stolíky, je v ponuke značky Furniria, materiál je Drevené, Kov, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora - parametre produktu

Hmotnosť50 kg
Dĺžka160 cm
Šírka41 cm
Výška50 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaFurniria
MateriálDrevené, Kov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora - história ceny a dostupnosti

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora - ďalšie zaujímavé produkty

Furniria Dizajnový TV stolík Kimora - ako nakúpiť najvýhodnejšie?