Furniria Dizajnový TV stolík Kaia

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 539 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia - popis produktu

Dizajnový TV stolík Kaia Dizajnový TV stolík Kaia spája škandinávsky dizajn so surovejším priemyselným vzhľadom nožičiek. Kombinácia čistých minimalistických línií s tmavým prevedením kovových nôh a korpusov skriniek je vzrušujúca. Pozoruhodnou črtou nábytku je aj parketový vzor zdobiaci je prednú časť. Kovové úchytky v zlatej farbe mu dodávajú jedinečnú charizmu. Okrem zaujímavého dizajnu ponúka stolík množstvo úložného priestoru pre mediálne zariadenia a príslušenstvo. Káblový otvor v zadnej časti umožňuje nenápadné vedenie káblov tak, aby nepôsobili rušivo. TV stolík Kaia svojím nadčasovým prevedením zapadne do širokej škály moderných, minimalisticky ladených interiérov. Farba: prírodná, čiernaMateriál: dubová dýha, kov, MDF Rozmer: 50x160cm (vxš)

Produkt Furniria Dizajnový TV stolík Kaia patrí do skupiny produktov TV stolíky, je v ponuke značky Furniria, materiál je Drevené, MDF, Oceľ, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia - parametre produktu

Hmotnosť56 kg
Dĺžka160 cm
Výška50 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaFurniria
MateriálDrevené, MDF, Oceľ
E-shopEstilofina.sk

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia - história ceny a dostupnosti

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia - ďalšie zaujímavé produkty

Furniria Dizajnový TV stolík Kaia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?