Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna - popis produktu

Pánska spodná termobielizeň (spodná časť) na ski-touring. Produkt je súčasťou funkčnej línie určenej na ski-touring. Kombinácia zimného horolezectva a lyžovania si vyžaduje celý rad riešení, ktoré budú dobre fungovať v meniacich sa podmienkach. Produkt je vyrobený z ľahkého, elastického úpletu 4FSkin, ktorý sa prispôsobí telu a vytvára efekt druhej kože. Materiál zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a má antibakteriálne vlastnosti. Spomaľuje vznik nepríjemných pachov a znižuje riziko podráždenia pokožky. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Bezšvové termolegíny to základná vrstva (first layer), ktorá je ideálna napríklad na lyžovanie, snowboarding, treking, bežecký tréning alebo každodenné použitie. Pánska spodná termobielizeň (spodná časť) na ski-touring - VLASTNOSTI: nohavice v dĺžke 3/4, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), produkt vyrobený z priliehavého, ľahkého materiálu s technológiou 4FSkin, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, rýchloschnúce vlákna 4FDry zaisťujú odvod vlhkosti navonok, technológia 4FWarm podporuje udržiavanie stálej telesnej teploty antipillingová úprava predchádza vzniku hrčiek na materiáli.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna patrí do skupiny produktov Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska spodná termobielizeň na skitouring (spodná časť) - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?