EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník - popis produktu

Profil APTBU zo sadrokartónu vyrobený z hliníka pre osvetlenie zátoky, obrátený k stene Hliníkový profil APTBU umožňuje nepriame osvetlenie stenou. Je vhodný na sadrokartón s hrúbkou 12,5 mm a LED pásy do šírky 12 mm a maximálne 30 W na meter. Po inštalácii už LED pásik nie je z miestnosti viditeľný. Spodný okraj profilu je na veľkej ploche vyplnený sadrokartónovými doskami a látkovou vložkou. Priestor medzi sadrokartónom a stropom by nemal presiahnuť 8 cm. Okraj profilu je možné natrieť farbou okolitej steny / stropu / obkladu. Efektívny voľný uhol lúča svetla je 120 °; čím väčšia je vzdialenosť od steny (odporúčanie: 6 až 15 cm), tým vyššia je osvetlená časť steny.

Produkt EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke EVN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dekoratívne osvetlenie, vyrába ho značka EVN, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Produkt EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED pásiky, je v ponuke značky EVN, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník - parametre produktu

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník - história ceny a dostupnosti

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník - ďalšie zaujímavé produkty

EVN APTBU Al-profil smerujúci k stene 200cm hliník - ako nakúpiť najvýhodnejšie?