Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat - popis produktu

Prilba na bicykel Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat:Pri žiadnych vychádzkach by nemala chýbať prilba na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu Etape. Táto MTB, cestná a mestská prilba je ideálna pre mužov aj ženy. Na dokonalú pevnosť prilby na bicykel bola použitá technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Pri použití vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá sa môže pochváliť ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Je vybavená bezpečnostnými reflexnými prvkami, aby ste za šera nesplynuli s okolím a bolo vás vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 20 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Etape zodpovedá veľkosti S, M, L a XL, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 58 do 58 cm. Hlavné prednosti prilby na bicykel Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat Prilba na bicykel Etape je zárukou bezpečnej jazdy Je určená pre mužov aj ženy MTB, cestná a mestská prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pre optimálne pohodlie je vybavená vnútorným vystužením Vnútorná vložka: vnútorné vystuženie Na pripevnenie cyklistickej prilby Etape slúži remienok s prackou Veľkosť: S, M, L a XL Na odvetrávanie slúži 20 ventilačných otvorov Cyklistická prilba má vlastné integrované svetlá K dispozícii je otočné koliesko na nastavenie veľkosti Cyklo prilba má obvod 58–58 cm Prilba na bicykel má slušnú výbavu Vynikajúce doplnky cyklo prilby Etape prispejú k väčšiemu potešeniu z každého výletu. S cieľom zaistenia úplného pohodlia je vybavená vnútornou výstelkou. K ďalším vylepšeniam patria vetracie otvory, ktoré privádzajú studený vzduch prednými otvormi a zadnými otvormi ho odvedú von. Vetracie otvory sú doplnené o sieťku, ktorá zabraňuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Prilba na bicykel s integrovanými svetlami je optimálnym riešením aj na vychádzky za tmy. K dispozícii je samozrejme otočné koliesko, ktoré umožňuje presne nastavenie na mieru. Cyklo prilba Etape uchváti každého svojimi kvalitami Kvalitné spracovanie cyklo prilby ochráni hlavu pri nepríjemnom páde z bicykla. Na zabezpečenie cyklistickej prilby Etape slúži remienok s prackou. Počas silného svetla bude užitočný odnímateľný šilt, ktorý chráni zrak pred slnečným žiarením. Hmotnosť: 300 g

Produkt Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat - parametre produktu

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat - história ceny a dostupnosti

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Virt Light Čierna/Žltá Fluo Mat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?