Elektrický mlynček na kávu, RD3301

Elektrický mlynček na kávu, RD3301

Elektrický mlynček na kávu, RD3301

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 - popis produktu

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 keramický mlynček  USB kabel Nastaviteľná brúska Elektrický mlynček na kávu Rozmery V x Š x H: 20 x 7 x 7 cm Keramická brúska je nastaviteľná Vyrobené z plastu, keramiky Celkovo váži približne 600 g Elektrická mlynček na kávu v hodnotnej zmesi materiálov Elektronická mlynček na kávu zaujme kvalitným spracovaním a  materiálom. Jednoduchým stlačením tlačidla môžete rozomlieť až kávu na 3 šálky. Takže si môžete vychutnať kávu alebo espreso priamo pri stole na raňajkách. Robustná keramická brúska sa dá nastaviť medzi rôznymi stupňami mletia. Pomocou USB môžete mlynček na kávu nabijať cez napájací adaptér alebo priamo na počítač. Pri prvom nabíjaní odporúčame nabíjací čas medzi 3 a 4 hodinami. Vďaka plnej batérii je možné až 10 mletí.     podrobnosti o produkte Kompaktné a mobilné - ideálne pre cestovanie Keramická brúska - odolná voči korózii Nastaviteľná brúska - pre jemnejšie brúsenie Nabíjanie cez USB, dodávaný kábel (bez napájacieho adaptéra) Mlynček skladovať na suchom mieste Čistite ju mäkkou, mierne navlhčenou handričkou Doplnenie: Otočte hornú zásuvku v smere hodinových ručičiek dodávka 1 x elektrická mlynček na kávu 1 x kábel USB rd 10023301

Produkt Elektrický mlynček na kávu, RD3301 patrí do skupiny produktov Mlynčeky na kávu, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 - parametre produktu

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 - história ceny a dostupnosti

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický mlynček na kávu, RD3301 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?