Elektrická vývrtka RD0518, čierna

Elektrická vývrtka RD0518, čierna

Elektrická vývrtka RD0518, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrická vývrtka RD0518, čierna - popis produktu

Elektrická vývrtka RD0518, čierna Otvorte fľašu vína rezačka fólie Elektrická vývrtka s rezačkou na fólie Celkové rozmery: H x Š x V: cca 26 x 5 x 5 cm Vyrobené z plastu Hmotnosť: približne 0,5 kg 2 rezacími nožmi Potrebné batérie 4 x AA (1,5 V) Batérie nie sú súčasťou balenia Elektrická vývrtka s rezačkou na fólie Niekedy je ťažké otvoriť fľašu na víno. S elektrickou vývrtkou otvoríte každú fľašku bez problemov.. Ak chcete pracovať s praktickým otváračom na fľaše, potrebujete komerčne dostupné 4 AA batérie.. Jednoducho vymeňte batérie podľa potreby a nikdy nebudete opätovne stresovaní, pretože výkon batérie klesá. Takže elektrická vývrtka je dokonalým doplnkom pre ďalší útulný večer! podrobnosti o produkte s rezačkou ľahko odstráňte fóliou 4 nabité batérie sú dostatočné až pre 30 fliaš S praktickým povrchom dodávka 1 x elektrická vývrtka Batérie nie sú súčasťou balenia Rd 10020518

Tento produkt nájdete v skupine Stojany na víno v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Elektrická vývrtka RD0518, čierna patrí do skupiny produktov Stojany na fľaše, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Elektrická vývrtka RD0518, čierna - parametre produktu

Elektrická vývrtka RD0518, čierna - história ceny a dostupnosti

Elektrická vývrtka RD0518, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrická vývrtka RD0518, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?