Bambusový stojan na víno čierny, RD46371

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 - popis produktu

Bambusový stojan na víno na 5 fliašTento držiak na fľašu vína je nevyhnutnosťou pre všetkých milovníkov vína! Takže stojanom na víno môžete štýlovo prezentovať svoje obľúbené odrody a mať vždy po ruke fľašu vína, keď prijímate návštevy alebo si večer doprajete pohárik. Keďže fľaše vína sú správne uložené, korkové zátky nevysychajú. Stojan na víno je možné umiestniť vertikálne alebo horizontálne do kuchyne alebo domáceho baru, kde zaujme aj čiernym bambusovým vzhľadom.Čierny stojan na uskladnenie fliaš vínaDržiak na víno s priestorom pre 5 štandardných fliaš vínaŠtýlová a elegantná prezentácia vašich vínLežanie zabezpečiť vysychaniu korkuVyrobené z robustného bambusu v čiernom prevedeníUmiestnite vertikálne alebo horizontálne do obývačky, kuchyne alebo baruStojan na víno v detaileRozmery vertikálne V x Š x V: cca 53 x 14 x 12 cmPriemer fľaše: cca 8,7 cmMaximálne zaťaženie: cca 5 kgHmotnosť: cca 830 gMateriál: bambusFarba: Čiernarozsah doručenia1x stojan na vínaBez fliašRD 10046371

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na fľaše, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 - parametre produktu

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 - história ceny a dostupnosti

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusový stojan na víno čierny, RD46371 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?