Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny - popis produktu

Čierny stojan na nápoje na fľaše vínaMilujete víno a radi máte doma fľaše vždy v zásobe? Potom je tento malý stojan na víno užitočným spoločníkom. Stojan na víno s 9 držiakmi na fľaše vína udrží kvalitné vína naplocho, aby korkové zátky nevysychali a nezrážali sa. Stojan na fľaše navyše presvedčí dekoratívnym vzhľadom, ktorý sa perfektne hodí do celého bytu. Vďaka otvorenému dizajnu držiaka na víno budete mať fľaše vína vždy po ruke.Stojan na víno s nápisom WineNa uloženie 9 fliaš vínaSkladujte víno na dosah a štýlovoLežanie - žiadne vysychanie korkuZakrivené tvary a znak vínaNa umiestnenie do obývačky a kuchynerozsah doručenia1x držiak na vínobez dekorácieStojan na víno na prvý pohľadRozmery V x Š x H: cca 55 x 34 x 17,5 cmPriemer držiaka na fľašu: cca 9,7 cmSvetlá výška: cca 4,5 cmNosnosť: 14,5 kg maxVáži cca 1,7 kgVyrobené zo železaV čiernej farbe10031448

Produkt Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojany na fľaše, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny - parametre produktu

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny - história ceny a dostupnosti

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na víno na 9 fliaš, RD1448- čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?