Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid - popis produktu

Elegantná béžová matná listová kabelka Delami Ingrid je novinkou od tejto značky. Krásne doplní váš spoločenský outfit. Hodiť sa bude na svadbu, ples alebo večierok. Je stredne veľká, dá sa nosiť cez plece vďaka odnímateľnému popruhu, ale dobre padne aj do ruky. Zapína sa pomocou magnetického cvočku. Vnútri sa nachádza malé voľné vrecko. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23,5 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: nemá ucho Dĺžka popruhu: 106 cm, jedna dĺžka Kód tovaru: DM025

Produkt Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid - parametre produktu

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka béžová - Delami Ingrid - ako nakúpiť najvýhodnejšie?