Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate - popis produktu

Stredne veľká matná kvalitná listová kabelka od značky Delami, v tmavobéžovej farbe, s okrúhlou chlopňou vám nesmie chýbať. Využijete ju na plese, večierku, svadbe alebo inej spoločenskej udalosti. Listová kabelka sa dá nosiť cez plece vďaka popruhu, ale padne aj do ruky. Zapína sa pomocou magnetického cvočku. Vnútri sa nachádza malé voľné vrecko. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté, strieborné Rozmery (max.): 23 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: nemá ucho Dĺžka popruhu: 101 cm Kód tovaru: DM030

Produkt Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate - parametre produktu

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate - história ceny a dostupnosti

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska spoločenská listová kabelka tmavobéžová - Delami Kate - ako nakúpiť najvýhodnejšie?