Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila - popis produktu

Jednoduchý strih necháva vyniknúť svojej koženke v módnych farbách. Listová kabelka pekne drží svoj tvar. Jednoduchý dizajn je tu osviežený chlopňou, asymetricky skosenou, ktorá dodáva tomuto kúsku na zaujímavosti. Skosenie je podčiarknuté kontrastným prúžkom koženky. Klopu zaistíte magnetickým cvokom. Listová kabelka môžete nosiť v ruke, alebo na ramene, k dispozícii máte aj jemný popruh na pripnutie. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 23 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: DM010

Produkt Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila - parametre produktu

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka tmavo béžová - Delami Leila - ako nakúpiť najvýhodnejšie?