Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome #9281408

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome #9281408

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome #9281408

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome - popis produktu

DVOJITÉ ZÁHRADNÉ LEHÁTKO SO ZÁVESMI Záhradné lehátko so závesmi je ideálnym spoločníkom pre váš voľný čas a dovolenku, kedy môžete relaxovať a užívať si na záhrade alebo pri bazéne. Naše dvojité lehátko so závesmi by nemalo chýbať na žiadnej modernej záhrade. ODOLNÝ MATERIÁL Lehátko je vyrobené z práškovo lakovaného oceľového rámu, vďaka čomu je robustné a odolné voči vplyvom počasia. ZHRŇOVACIE ZÁVESY A STRECHA Baldachýn a závesy prispievajú k luxusnému vzhľadu a dokonale chránia pred hmyzom a poskytujú tieň a súkromie. Závesy je možné odňať a uložiť, aby ste si mohli voľne užívať slnko. NASTAVITEĽNÉ OPERADLO Toto lehátko je možné prispôsobiť pre väčšie pohodlie pri sedení a ležaní. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál:práškovo lakovaná oceľ / látka (100% polyester) Rozmery:šírka: 153 cmdĺžka: 207 cmvýška: 204 cm Hmotnosť:51 kg MONTÁŽ Aby bola montáž čo najjednoduchšia, je každý výrobok dodávaný s návodom. Na zachovanie krásy vášho vonkajšieho nábytku odporúčame chrániť ho vodeodolnou plachtou, čo predĺži jeho životnosť a zachová jeho estetický vzhľad.,DVOJITÉ ZÁHRADNÉ LEHÁTKO SO ZÁVESMI Záhradné lehátko so závesmi je ideálnym spoločníkom pre váš voľný čas a dovolenku, kedy môžete relaxovať a užívať si na záhrade alebo pri bazéne. Naše dvojité lehátko so závesmi by nemalo chýbať na žiadnej modernej záhrade. ODOLNÝ MATERIÁL Lehátko je vyrobené z práškovo lakovaného oceľového rámu, vďaka čomu je robustné a odolné voči vplyvom počasia. ZHRŇOVACIE ZÁVESY A STRECHA Baldachýn a závesy prispievajú k luxusnému vzhľadu a dokonale chránia pred hmyzom a poskytujú tieň a súkromie. Závesy je možné odňať a uložiť, aby ste si mohli voľne užívať slnko. NASTAVITEĽNÉ OPERADLO Toto lehátko je možné prispôsobiť pre väčšie pohodlie pri sedení a ležaní. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál:práškovo lakovaná oceľ / látka (100% polyester) Rozmery:šírka: 153 cmdĺžka: 207 cmvýška: 204 cm Hmotnosť:51 kg MONTÁŽ Aby bola montáž čo najjednoduchšia, je každý výrobok dodávaný s návodom. Na zachovanie krásy vášho vonkajšieho nábytku odporúčame chrániť ho vodeodolnou plachtou, čo predĺži jeho životnosť a zachová jeho estetický vzhľad.

Produkt Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome #9281408 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Vida v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome - parametre produktu

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Dvojité záhradné lehátko so závesmi Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?