Držiak na toaletný papier RD2902

Držiak na toaletný papier RD2902

Držiak na toaletný papier RD2902

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier RD2902 - popis produktu

S týmto držiakom na toaletný papier budete mať toaletný papier vždy po ruke. Toaletný papier sa dá ľahko odvinúť z otvorenej tyče. Držiak toaletného papiera zároveň uchováva aj rezervu toaletného papiera. Na koľajnicu možno umiestniť až 4 ďalšie rolky a trápenie s chýbajúcim toaletným papierom na toalete je minulosťou. Moderný dizajn v čiernej farbe so striebornými detailmi ľahko zapadne do každej kúpeľne alebo toalety pre hostí.Veľkosť V x Š x H: cca 71 x 20 x 20 cmDĺžka držiaka rolky: cca 16,5 cmVýška náhradnej rolovacej tyče: cca 42 cmHmotnosť: cca 1,7 kgMateriál: kovFarba: čierna, strieborná10042902

Produkt Držiak na toaletný papier RD2902 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier RD2902 - parametre produktu

Držiak na toaletný papier RD2902 - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier RD2902 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier RD2902 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?