Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 - popis produktu

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo Pre recepty Chráni pred zašpinením nerez bezpečnostné sklo Moderný štýl Držiak kucharky z nehrdzavejúcej ocele podrobne: Veľkosť H x Š x H: cca 15,5 x 29 x 16 cm Hmotnosť: približne 1 kg Materiál: nerezová oceľ Ochrana proti nečistotám z bezpečnostného skla Rozmery sklenená doska H x Š: približne 22 x 29 cm Sklo má hrúbku 4 mm Držiak kuchárskej knihy so sklenenou doskou Chráňte svoje recepty pri pečení a varení pred nečistotami. Pevná doska vyrobená z bezpečnostného skla chráni papier pred škvrnami a postriekaním. Má hrúbku 4 mm a je zaoblená v rohoch. Dokonca aj hrubšie kuchárske knihy možno ľahko vložiť. Základňa je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. V spojení so sklom vzniká moderná zmes materiálov. Tým je držiak kuchárskej knihy dekoratívnym prvkom vo vašej kuchyni.   rd 10019249  

Produkt Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchárske knihy, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 - parametre produktu

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 - história ceny a dostupnosti

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na kuchárske knihy, nerezová oceľ a sklo, RD9249 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?