Drevený traktor s vlečkami

Drevený traktor s vlečkami

Drevený traktor s vlečkami

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený traktor s vlečkami - popis produktu

Drevený traktor s vlečkami je určený pre každého malého farmára. Hračka je vyrobená v pekných farbách a vzoroch. Karoséria traktora a prívesu je vyrobená z dreva a kolesá s vysokým dezénom sú vyrobené z gumy. Hra s touto súpravou bude veľmi fascinujúca. Traktor je vybavený šnúrkou na ťahanie vozidla a vyberateľným vodičom. Vlečky boli obohatené aj o cestujúcich a náklad. Vlečky je možné odpájať. Farby hračky sa ideálne hodia k poľnohospodárskemu vybaveniu. Na farme je vždy veľa práce, takže vďaka tejto súprave bude mať každý malý farmár čas pripraviť si všetko načas.Hračka je vhodná pre deti od 12 rokov.Sada obsahuje:TraktorVodičPesKohútSúdy2 x vlečka Rozmer hračky:Traktor: 10,5 cm x 7 cm x 8 cmVodič: výška: 6,5 cmVlečka: 10 cm x 5 cm x 8 cmRozmery balenia: dĺžka: 40 cm šírka: 11.5 cm výška: 13,5 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky Toys Group v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk.

Drevený traktor s vlečkami - parametre produktu

Drevený traktor s vlečkami - história ceny a dostupnosti

Drevený traktor s vlečkami - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený traktor s vlečkami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?