Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna - popis produktu

Stohovateľná keramická dóza na potraviny s priehľadným viečkom a silikónovým tesnením.Inteligentné, priestorovo úsporné riešenie na prípravu jedla. Skvelé na uchovávanie teplých aj studených jedál. Urobte si zásoby jogurtu a granoly na týždeň. Skladujte zostávajúcu polievku alebo hranolky. Zbaľte si obed s ovocím alebo šalátom. Možnosti sa hromadia stále viac a viac, rovnako ako tieto stohovateľné dózy.Yamazaki - minimalistický dizajn v duchu najlepších japonských tradícií. Neokázalo funkčné výrobky, priestorovo nenáročné, štýlovo čisté, odolné, produkované s dôrazom na kvalitu materiálu a precíznosť spracovania. Yamazaki prináša kreativitu do každodenných predmetov vďaka dizajnu inšpirovanému životom v Japonsku. Výrobky sú nielen dekoračné, ale aj funkčné.Parametre:Farba: čierna Materiál: keramikaObsah: 240 mlVeľkosť: 10.5 x 10.5 x 7 cm1810564_5115

Produkt Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna patrí do skupiny produktov Dózy na potraviny, vyrába ho značka YAMAZAKI, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna - parametre produktu

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna - história ceny a dostupnosti

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dóza na potraviny Yamazaki Tower 5115, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?