Domček na náradie Aster

Domček na náradie Aster

Domček na náradie Aster

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domček na náradie Aster - popis produktu

Podlaha k domčeku 8030164 Aster je drevený domček na náradie určený do záhrady - so sedlovou strechou v pôvodnej asymetrii. Dlhšia plocha strechy vytvára praktický úložný priestor, napríklad na uskladnené drevo, chraniac ho pred zrážkami. Bitúmenový kryt štítovej strechy poskytuje vynikajúcu ochranu pred dažďom, snehom a krupobitím. Predná strana má dvere s presklením z plexiskla. Výhody: záhradný domček je k dispozícii s funkčnou drevárňou je možné inštalovať prístrešok v zrkadlovom obraze jednoduché, čiastočne presklené dvere otvárajúce sa smerom von štítová strecha, vďaka ktorej sa na jej povrchu nehromadia zrážky Technické špecifikácie: Obsah vlhkosti dreva: ~ 18% Strešný materiál: smrekové drevo Vonkajší rozmer so strechou: 330x260 cm Vonkajší rozmer bez strechy: 266x216 cm Vnútorný rozmer: 196x246 cm Hrúbka dverí: 4 cm Rozmer dverí: 70x168 cm Rozmery okna: 55x55 cm Presah strechy: predný - 50 cm, bočný - 80 cm Domčeky sú dodávané bez podlahy. Rozmer palety: 280x120x60 cm Odborné poradenstvo: každý inštalovaný dom vyžaduje spevnený a vyrovnaný povrch, napr. z dlažobných kociek impregnácia je nevyhnutným opatrením na udržanie nezmenenej kvality produktu pred inštaláciou domu odporúčame impregnáciu, pomôže to vyhnúť sa medzerám v kryte v miestach spojov obloženia, ktoré sa v dôsledku prirodzenej práce dreva v lete mierne posúvajú NÁVOD NA MONTÁŽ:

Produkt Domček na náradie Aster patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Domček na náradie Aster patrí do skupiny produktov Náradie na záhradu od značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Domček na náradie Aster - parametre produktu

Domček na náradie Aster - história ceny a dostupnosti

Domček na náradie Aster - ďalšie zaujímavé produkty

Domček na náradie Aster - ako nakúpiť najvýhodnejšie?