Domček na náradie Malwa

Domček na náradie Malwa

Domček na náradie Malwa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domček na náradie Malwa - popis produktu

Záhradný domček Malwa bude dokonalým miestom pre sklad. Je krytý plochou strechou, vyrobenou ako celý dom zo smrekového dreva. Strecha je pokrytá asfaltovým pásom. Jeho ďalšou výhodou je prístrešok / dostavanie so strieškou so zatváracou stranou, ktorá vám umožní odpočinok v tieni alebo bude doplnkovým úložným priestorom. Strechu je možné inštalovať zrkadlovo. Podlaha k domčeku  8030165 Záhradný domček Malwa ideálne poslúži ako sklad. Je to pokrytý plochou strechou, vyrobenou rovnako ako celý domček zo smrekového dreva. Strecha je pokrytá lepenkou. Domček má modernú a jednoduchú forma. Rozmery: hrúbka stien 28 mm - výška 2590 mm - šírka 5057 mm - hĺbka 2538 mm - rozmer dverí 2x 1867x861 mm - materiál: smrek; farba: prírodná Rozmer palety: 300x120x120cm Obsah vlhkosti dreva: ~ 18% Odkvap: 12 cm Farba: natural Krytina: asfaltová lepenka Drevené domčeky sú nielen príjemným, ale aj praktickým doplnkom záhrady, môžu sa využiť na relaxáciu, ako aj na uskladnenie záhradného náradia. Ponúkame veľa modelov záhradných domčekov a tak si určite vyberiete ten, ktorý Vám najviac vyhovuje. Domčeky sú dodávané bez podlahy.   Záhradný dom Malwa nie je len malý domček na záhradné doplnky. Môže sa použiť ako typické rekreačné miesto - pre relaxáciu a odpočinok. Strecha je pokrytá lepenkou, jednoduchá montáž. Moderný dizajn a jednoduchá forma.   Výhody: Jednoduché dvere vedú do vnútra domu. Stavba bola korunovaná bedrovou strechou. Vyrobené z trvanlivého smrekového dreva.   Materiály: Domček vyrobený z dreva - smrek v surovom stave (nenatieraný, neimpregnovaný).  

Produkt Domček na náradie Malwa patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Domček na náradie Malwa patrí do skupiny produktov Náradie na záhradu od značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Domček na náradie Malwa - parametre produktu

Domček na náradie Malwa - história ceny a dostupnosti

Domček na náradie Malwa - ďalšie zaujímavé produkty

Domček na náradie Malwa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?