Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949312

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949312

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949312

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda. Vďaka syntetickej výplni poskytuje optimálny tepelný komfort počas chladnejších dní v prechodnom období. Integrovaná kapucňa a hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu, chránia pred prechodným dažďom. Ako prať páperovú bundu? Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: 2 otvorené bočné vrecká a otvorené vnútorné vrecko, elastický lem na manžetách a na spodnej časti, integrovaná kapucňa bez regulácie, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady lesklá metalická povrchová úprava materiálu, syntetická výplň, zaručuje optimálne tepelné pohodlie počas teplejších dní v prechodnom období.

Produkt Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949312 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je mätová, tyrkysová a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je mätová, tyrkysová a je určený female.

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zimné bundy, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbamätová, tyrkysová
Určeniefemale

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?