Detský záhradný domček ADAM Modrá #7158281

Detský záhradný domček ADAM Modrá #7158281

Detský záhradný domček ADAM Modrá #7158281

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 754,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský záhradný domček ADAM Modrá - popis produktu

Každý malý nezbedník potrebuje miesto, kde bude vymýšľať nové dobrodružstvá, plánovať všelijaké výpravy, miesto, kde založí vlastnú klubovňu a bude sa stretávať so svojimi kamarátmi. Ich malý súkromný bunker. Detský záhradný domček ADAM im toto dokonalé útočisko zaistí. Je kvalitný, stabilný, vyrobený z masívneho dreva. Domček je zastrešený sedlovou strechou. Disponuje aj šmykľavkou, vaše deti sa tak vyšantia dlhé hodiny. Na terasu vedú schodíky, terasa je z prednej strany oplotená. ADAM poskytuje priestor aj pod domčekom, váš poklad určite vymyslí, ako toto miesto využije. Súčasťou domčeka sú aj dvojkrídlové okná s úchytmi a polovičné dvere, ktoré zaistia dostatok svetla. Domček odporúčame umiestniť na suchý a rovný povrch. Žiarivé očká a šťastný úsmev budú reakciou na tento nádherný detský domček. Farba:biela / sivábiela / sivá / modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / plast Rozmery:šírka: 250 cmhĺbka: 168 cmvýška: 188 cm hrúbka materiálu: 10 mm rozmer šmykľavky: 99x57 cmrozmer dverí: 44,5x93 cmrozmer okna: 45x47 cm šírka zábradlia: 94 cmvýška od zábradlia po strechu: 93 cmšírka s verandou bez strechy: 152 cmšírka od zábradlia po koniec schodov: 47 cmšírka od zábradlia po koniec šmykľavky: 99 cm Nosnosť:400 kg Hmotnosť:72 kg Dodávané v demonte.

Produkt Detský záhradný domček ADAM Modrá #7158281 patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka VIPKON, farebný variant je sivá, materiálové prevedenie je Masívne drevo, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské domčeky, je v ponuke značky VIPKON, farebný variant je sivá, materiál je Masívne drevo v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Produkt Detský záhradný domček ADAM Modrá #7158281 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské záhradné domčeky, patrí pod značku VIPKON, farebná verzia je sivá, materiálové prevedenie je Masívne drevo, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Detský záhradný domček ADAM Modrá - parametre produktu

FARBABiela
FARBAModrá
FARBASivá
HMOTNOSŤ72 kg
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasívne drevo
NOSNOSŤ400 kg
ŠÍRKA250 cm
ŠTÝLDetský
VÝŠKA188 cm
DEKORJedľa
HĹBKA168 cm
BAREVNÁ VARIANTAModrá
Hmotnosť72000.000g
KategóriaZahradné domčeky, Detské domčeky, Detské záhradné domčeky, Detské drevené domčeky
ZnačkaVIPKON
Farbasivá
MateriálMasívne drevo
E-shopInpostele.sk

Detský záhradný domček ADAM Modrá - história ceny a dostupnosti

Detský záhradný domček ADAM Modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Detský záhradný domček ADAM Modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?