Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm - popis produktu

Prinášame Vám ponuku, v ktorej nájdete krásne uložné boxy pre chlapcov aj dievčatá. Rozprávkové motívy, kvalitný materiál a krásne farby vytvoria z každej detskej izby malý rozprávkový svet. Všetky detské úložné boxy z našej ponuky sú spracované tak, aby boli bezpečné a zároveň estetické. Nie len rozprávkovo krásny, ale aj kvalitný! Úložný box alebo truhlica je vyrobený z bielej drevotriesky, povrchovo upravený dyhou. Predná strana boxu má farebnú potlač, ktorá má pekné živé farby a je chránená špeciálnym laminátom, aby nevybledla a neopotrebovala sa. Môžno ho vyčistiť vlhkou handričkou. Špecifikácie: Materiál: lamino doska Farba: biela + potlač Rozmery boxu: 40x40x69 cm (výška x hĺbka x šírka)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Úložné boxy, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, vo farebnej verzii biela, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Produkt Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Koše na hračky, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je biela v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm - parametre produktu

FarbaBiela
Rozmery40x40x69 cm
KategóriaHračky, Komody, Úložné boxy, Truhlíky, Koše na hračky
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbabiela
E-shopDomtextilu.sk

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm - história ceny a dostupnosti

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Detský úložný box s mačičkou a hviezdami 40x40x69 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?