Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb - popis produktu

Hľadáte niečo, čo prinesie kúzlo a radosť do detského sveta? Drevený veterník Lolo je pre vás ako na mieru šitým pokladom! Tento malebný veterník je nielen oku lhaodnou ozdobou, ale aj zábavnou hračkou, ktorá osvieži akúkoľvek záhradu alebo kvetináč. Veterník je v rôznych pestrých farbách, ktoré oslnia každého pozorovateľa. Sú krásnou pastvou pre oči, či už sú umiestnené v kvetináčoch, záhonoch, alebo kdekoľvek, kde si zaslúžia vyniknúť. Tieto detské veterníky sú oveľa viac ako len okrasný prvok. Sú to skvelé zábavné hračky pre deti, ktoré sa stanú nevyhnutnou súčasťou každého záhradkárskeho dobrodružstva. Deti budú nadšené, keď uvidia, ako sa ich veterník vo vetre otáča! Každý z veterníkov je unikátny, a to vďaka krásnym farbám, ktoré skrátka vynikajú vo všetkých ohľadoch. Každý veterník je tak trochu iný, čo dodá vašej záhrade alebo vonkajšiemu priestoru tú správnu dávku rozmanitosti. Dajte svojim deťom to najlepšie z oboch svetov – krásne vizuálne podnety a zábavu s vetrom! Špecifikácia produktu: Cena je uvedená za 1 ks Motív zasielaný náhodne Vhodné od 3 rokov Kvalitné drevené spracovanie Pestrofarebný design Dôležitá informácia: Veterník je k dispozícii v mixe farieb podľa fotografie. Pri objednávaní si nejde určiť konkrétnu farebnú verziu. zasiela sa náhodný variant. Hmotnost: 0,4 kg, Materiál: Plast, Dřevo, Vhodné od: 3 let, Hloubka: 3 cm, Šířka: 2 cm, Výška: 8 cm

Produkt Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je Viacfarebne v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky na záhradu, patrí značke Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je Viacfarebne, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb - parametre produktu

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb - história ceny a dostupnosti

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb - ďalšie zaujímavé produkty

Detský drevený veterník LOLO 1 ks mix farieb - ako nakúpiť najvýhodnejšie?