Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #790740

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #790740

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #790740

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - popis produktu

Vysoko odolný a ľahko umývateľný nábytok najvyššej kvality. Detská stolička v červenej alebo zelenej farbe vhodná na záhradný piknik, na terasu, pre každodenné príležitosť. Bohaté uplatnenie nájde aj v každej domácnosti či záhrade. Kombinácia oceľovej nosnej kostry a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE). Odolnosť voči vplyvu počasia. Plast na slnku nežltne ani nekrehne. Použité materiály umožňujú dokonalé umytie stoličky. Farba:červená / čiernazelená / čierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Materiál:HDPE (polyetylén) Rozmery:šírka: 37 cmhĺbka: 39 cmvýška: 60 cm Nosnosť:40 kg Hmotnosť:4 kg,Vysoko odolný a ľahko umývateľný nábytok najvyššej kvality. Detská stolička v červenej alebo zelenej farbe vhodná na záhradný piknik, na terasu, pre každodenné príležitosť. Bohaté uplatnenie nájde aj v každej domácnosti či záhrade. Kombinácia oceľovej nosnej kostry a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE). Odolnosť voči vplyvu počasia. Plast na slnku nežltne ani nekrehne. Použité materiály umožňujú dokonalé umytie stoličky. Farba:červená / čiernazelená / čierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Materiál:HDPE (polyetylén) Rozmery:šírka: 37 cmhĺbka: 39 cmvýška: 60 cm Nosnosť:40 kg Hmotnosť:4 kg

Produkt Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #790740 patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Lanitplast, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Lanitplast, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #790740 patrí do skupiny produktov Detské stoličky, patrí pod značku Lanitplast, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - parametre produktu

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - história ceny a dostupnosti

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - ďalšie zaujímavé produkty

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?