Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #1611084

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #1611084

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #1611084

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - popis produktu

Vysoko odolný a ľahko umývateľný nábytok najvyššej kvality.  Detská stolička v červenej alebo zelenej farbe vhodná na záhradný piknik, na terasu, pre každodenné príležitosť. Bohaté uplatnenie nájde aj v každej domácnosti či záhrade. Kombinácia oceľovej nosnej kostry a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE). Odolnosť voči vplyvu počasia. Plast na slnku nežltne ani nekrehne. Použité materiály umožňujú dokonalé umytie stoličky. Farba:červená / čiernazelená / čierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Materiál:HDPE (polyetylén) Rozmery:šírka: 37 cmhĺbka: 39 cmvýška: 60 cm Nosnosť:40 kg Hmotnosť:4 kg

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Lanitplast, farebný variant je červená, z materiálu polyetylén, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt Detská stolička HDPE Dekorhome Červená #1611084 patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke Lanitplast, vo farebnej verzii červená, z materiálu polyetylén, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské stoličky, patrí pod značku Lanitplast, vo farebnej verzii červená, materiálové zloženie polyetylén, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAZelená
FARBAČervená
HMOTNOSŤ4 kg
VÝŠKA60 cm
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
NOSNOSŤ40 kg
ŠTÝLDetský
HĹBKA39 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
ŠÍRKA37 cm
OPIERKY RUKNie
MATERIÁLPolyetylén
BAREVNÁ VARIANTAČervená
Hmotnosť4000.000g
KategóriaNábytok, Stoličky, Záhradný nábytok, Zahradné stoličky, Detské stoličky, Detský záhradný nábytok, Detské záhradné posedenie
ZnačkaLanitplast
Farbačervená
Materiálpolyetylén
E-shopInpostele.sk

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - história ceny a dostupnosti

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - ďalšie zaujímavé produkty

Detská stolička HDPE Dekorhome Červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?