Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F JUNIOR x ROBERT LEWANDOWSKI Futbalová taška 2-v-1 z kolekcie 4F x RL9 JUNIOR FOOTBALL UNISEX COLLECTION. Športová kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Robertom Lewandowskim, je určená pre mladých futbalistov a futbalistky vo veku 7-15 rokov. Taška je vyrobená z odolnej technickej tkaniny, preto si dlhšie udrží svoj tvar. Kolekcia je zachovaná v univerzálnej farebnej schéme: čiernej, bielej a energizujúcej červenej.   VLASTNOSTI: tréningová taška a batoh v jednom, ľahká, odolná technická tkanina, hlavné vrecko sa zapína na zips v tvare písmena U, vnútorné vrecko na obuv, dve bočné vrecká so zapínaním na zips, rukoväť-ramenné popruhy sú podšité priedušnou sieťovinou na podporu ventilácie, keď sa taška nosí ako batoh, pracka na spojenie rukovätí - ramenných popruhov, reflexné prvky na bokoch a spodnej časti je dvojfarebná HD potlač s označením RL9 a 4F, vyšívané logo RL9 na chlopni hlavného vrecka, logá 4F a RL9 na zipsoch.

Produkt Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku 4F, vo farbe černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské tašky, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný unisex.

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaTašky, Športové tašky, Detské tašky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna - história ceny a dostupnosti

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Detská športová taška 2-v-1 4F x Robert Lewandowski - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?