ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá - popis produktu

Športová taška ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá:Chceli by ste bez starostí prenášať na tréningy svoje športové vybavenie? V tom prípade by vám mohla padnúť do oka športová taška ADIDAS s objemom 47 l. Jej dizajn bude vyhovovať športovkyniam aj športovcom. Pri výbere je dôležité myslieť na jej rozmery, ktoré pri tejto taške zodpovedajú 31 × 62 × 31 cm. Vyhovovať vám bude aj v prípade, že hráte fitness. Čierna a zlatá farba tašky vám ľahko môže ladiť s vaším športovým oblečením. S popruhom máte možnosť nosiť športovú tašku cez rameno, takže nebudete mať problémy prenášať ťažšie veci. Športová taška ADIDAS má nízku hmotnosť, teda 0,9 kg. Na zatváranie tašky slúži zips. Do výbavy športovej tašky ADIDAS patrí popruhy na ramená, vonkajšie vrecko a vnútorné vrecko. Základné parametre športovej tašky ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá Športová taška ADIDAS vám umožní prenášať vaše športové vybavenie Jej hmotnosť je 0,9 kg Dizajnovo je navrhnutá pre športovkyne aj športovcov Rozmery športovej tašky ADIDAS dosahujú 31 × 62 × 31 cm Využitie: mestské, športové a cestovné Vzhľad tašky zlepšuje čierna a zlatá farba Vďaka popruhu ju ide nosiť cez plece Je určená na nosenie na chrbte Do výbavy športovej tašky ADIDAS patrí popruhy na ramená, vonkajšie vrecko a vnútorné vrecko S objemom 47 l

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke ADIDAS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku ADIDAS, v ponuke predajcu Alza.sk.

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá - parametre produktu

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá - história ceny a dostupnosti

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

ADIDAS taška 2 in 1 Big Zip, zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?