Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá - popis produktu

Kabelka, ktorá kombinuje športový štýl s eleganciou, je skvelým doplnkom pre ženy všetkých vekových skupín. Jej nadčasový dizajn a univerzálny vzhľad ju robia ideálnou voľbou, ktorá zvýrazní štýl a funkčnosť v každej situácii.Limitka je vyrobená zo zlatej kože, ktorá je elegantne zdobená potlačou s motívom lístkov. Je špeciálne navrhnutá pre náročné zákazníčky, ktoré túžia po unikátnosti a exkluzivite. Tento model je k dispozícií len v jednom exemplári.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 28 x 31 x 16, farebné prevedenie je zlatá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 28 x 31 x 16, vo farbe zlatá, z materiálu pravá koža, nájdete ho v e-shope Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť je 28 x 31 x 16, farebné prevedenie je zlatá, z materiálu pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá - parametre produktu

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá - história ceny a dostupnosti

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 1 Zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?