Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná - popis produktu

Model s názvom Adriana je priestranná taška, v ktorej máte okrem dvoch malých vreciek aj stredovú priehradku, vďaka ktorej si obsah kabelky lepšie a prehľadnejšie uložíte. Nastaviteľný je nie len popruh na rameno, ale aj držiaky do ruky. Model Adriana predstavuje praktickú azúrovo-modrú kabelku s výšivkou inšpirovanou kolekciou Orion. Táto exkluzívna kabelka z hladkej kože osvieži každý šatník svojou jedinečnou farebnosťou. Sú k dispozícii iba 2 kusy. Pripoj sa k šťastlivcom, ktorí si môžu zvoliť túto výnimočnú kabelku a vyjadriť svoj jedinečný štýl.

Produkt Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 38 x 28 x 14, farebné prevedenie je béžová, bledomodrá, hnedá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 38 x 28 x 14, vo farbe béžová, bledomodrá, hnedá, z materiálu pravá koža, nájdete ho v e-shope Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť je 38 x 28 x 14, farebné prevedenie je béžová, bledomodrá, hnedá, z materiálu pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná - parametre produktu

FarbaBledomodrá/Bežová/Hnedá
VeľkosťBledomodrá/Bežová/Hnedá
MateriálPravá koža
KategóriaTašky, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske tašky, Tašky na rameno
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť38 x 28 x 14
Farbabéžová, bledomodrá, hnedá
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná - história ceny a dostupnosti

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná - ďalšie zaujímavé produkty

Dámská kabelka na rameno Adriana Limitka 2 Strieboná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?