Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby - popis produktu

Záhradná hojdačka je produkt určený nielen pre najmenších. Zabezpečí vonkajšiu zábavu pre deti aj pre starších ľudí. Okrem skvelej zábavy rozvíja motorické schopnosti a koordináciu. Hojdačku je možné používať doma i vonku. Sedadlo je hladké a pevné. Hojdačku je možné zavesiť na strom alebo na špeciálnu konštrukciu na detskom ihrisku. Je vybavená veľmi odolnými šnúrami, ktoré zaručujú bezpečnosť a odolávajú zaťaženiu až do 100 kg, aby sa na nej mohlo hojdať dieťa aj staršia osoba. Hojdačka bude pre deti zaujímavým lákadlom a umožní im dlhšie zostať vonku. Keď je zrolovaná, zaberá málo miesta, jej ľahká konštrukcia umožňuje jednoduchý presun.Parametre:Vysoko kvalitné spracovanieMateriál: plastStabilné a ľahkéPohodlné použitieĽahko zavesiteľnéPerfektné na záhradu, terasu alebo domovZaberá málo miestaMaximálne zaťaženie: 100 kgDĺžka šnúr: od 110 do maximálne 190 cmRozmery: 44 cm x 17 cm x 7,5 cmVerk-G 01533

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné hojdačky od značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské hojdačky, patrí pod značku ISOTRA, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby - parametre produktu

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby - história ceny a dostupnosti

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby - ďalšie zaujímavé produkty

Detská plastová hojdačka VG1533, rôzne farby - ako nakúpiť najvýhodnejšie?