Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 - popis produktu

Lanová hojdačka je fantastický produkt pre zábavu tých najmenších. Poskytuje nielen zábavu, ale aj rozvoj koordinácie a mobility tých najmenších. Pri vonkajšej inštalácii si dieťa môže vyžadovať jej kúzlo.Hojdačky je možné použiť samostatne alebo v kombinácii s inými konštrukciami. Hodí sa do záhrady, na terasu, ale aj ako doplnkový prvok detského ihriskaSedačka je vyrobená z odolného plastu a odolá meniacim sa vplyvom slnečného žiarenia, dážď alebo nízkej teploty. Je profilovaný, takže je pohodlný a príjemný na používanie. Bábätko je stabilné a možno ho bezpečne hojdať.Jeho montáž je mimoriadne jednoduchá a vyžaduje žiadne skúsenosti. Je ľahké, čo znamená, že si ho môžete vziať so sebou na cestu. Pevná lana a pevné kovové úchytky zaručujú bezpečnosť dieťaťa.Hojdačka prinesie veľa zábavy, spestrí vašich voľnočasových aktivít a zaženie nudu. Je to skvelá forma zábavy. Je to čisté potešenie používať, nech ste všade.Detská hojdačka, plast, červená, max 45 kg, 43x16,5x105/175 cm00006310

Produkt Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné hojdačky od značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské hojdačky, patrí pod značku ISOTRA, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 - parametre produktu

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 - história ceny a dostupnosti

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 - ďalšie zaujímavé produkty

Detská záhradná hojdačka červená, Iso 06310 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?