DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 - popis produktu

Ceruzka na oči DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9:Ceruzka na oči Dermacol 12h True Colour Eyeliner dokonale zvýrazní a podčiarkne krásu vašich očí po dobu až 12 hodín bez rozmazania a vyblednutiu aj v extrémnych teplotách. S ceruzkou na oči od Dermacol 12h True Colour Eyeliner perfektne zvýrazníte vaše oči a podčiarknete ich krásu iba jednou aplikáciou. Vodoodolná krémová ceruzka na oči má perfektne sýtu farbu, ktorá po nanesení vydrží až neuveriteľných 12 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Stabilne drží dokonca aj v extrémnych teplotách do 50 °C. Ceruzka na oči je ideálna pri líčení linky vnútri oka pre optické zväčšenie a rozjasnenie. Hodí sa teda aj pre menšie a unavené oči. Ceruzka Dermacol je vhodná tiež na vykreslenie intenzívnejšej očnej linky alebo na presnú linku. Vďaka tomu, že je ceruzka vodoodolná, nebudete sa obávať nechceného rozmazania pri kontakte s vodou. Pokojne si svoj make-up môžete vylepšiť, aj keď pôjdete k vode, do fitcentra alebo na prechádzku v daždi. Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči Dermacol 12H True Colour EyelinerKrémová ceruzka na oči v hnedej farbeCeruzka na oči od Dermacol je vodoodolnáDlhotrvajúca textúra výdržou až 12 hodínTrue Colour Eyeliner sa ľahko a rýchlo nanášaCeruzka je odolná aj v extrémnych teplotách do 50 °CDermacol 12H True Colour Eyeliner je oftalmologicky testovanáOdtieň:9 hnedáZloženie:Mica, Cetyl Dimethicone, Magnesium SILICATE, Hexadecene, C30-45 Alkyl Methicone, Aluminum Distearate, C30-45 Olefin, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Tin Oxide, CI 77499, CI 77491, CI 77891.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ceruzky na oči od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 - parametre produktu

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 - história ceny a dostupnosti

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?