DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - popis produktu

Ceruzka na oči DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10:Ceruzka na oči Dermacol 12h True Colour Eyeliner dokonale zvýrazní a podčiarkne krásu vašich očí po dobu až 12 hodín bez rozmazania a vyblednutiu aj v extrémnych teplotách. S ceruzkou na oči od Dermacol 12h True Colour Eyeliner perfektne zvýrazníte vaše oči a podčiarknete ich krásu iba jednou aplikáciou. Vodoodolná krémová ceruzka na oči má perfektne sýtu farbu, ktorá po nanesení vydrží až neuveriteľných 12 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Stabilne drží dokonca aj v extrémnych teplotách do 50 °C. Ceruzka na oči je ideálna pri líčení linky vnútri oka pre optické zväčšenie a rozjasnenie. Hodí sa teda aj pre menšie a unavené oči. Ceruzka Dermacol je vhodná tiež na vykreslenie intenzívnejšej očnej linky alebo na presnú linku. Vďaka tomu, že je ceruzka vodoodolná, nebudete sa obávať nechceného rozmazania pri kontakte s vodou. Pokojne si svoj make-up môžete vylepšiť, aj keď pôjdete k vode, do fitcentra alebo na prechádzku v daždi. Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči Dermacol 12H True Colour EyelinerKrémová ceruzka na oči vo fialovej farbeCeruzka na oči od Dermacol je vodoodolnáDlhotrvajúca textúra výdržou až 12 hodínTrue Colour Eyeliner sa ľahko a rýchlo nanášaCeruzka je odolná aj v extrémnych teplotách do 50 °CDermacol 12H True Colour Eyeliner je oftalmologicky testovanáOdtieň:10 fialováZloženie:Mica, cetyl dimethicone, hexadecene, c30-45 alkyl methicone, magnesium silicate, aluminum distearate, c30-45 olefin, tin oxide, caprylic/capric triglyceride, ci 77499, ci 77891, ci 77491, ci 75470

Produkt DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ceruzky na oči od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - parametre produktu

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - história ceny a dostupnosti

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?