DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g - popis produktu

Ceruzka na oči DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g:Ceruzka na oči Dermacol 16h Matic Eyeliner dokonale zvýrazní a podčiarkne krásu vašich očí po dobu až 16 hodín bez rozmazaniu a vyblednutiu.S ceruzkou na oči od DERMACOL 16h Matic Eyeliner perfektne zvýrazníte vaše oči a podčiarknete ich krásu. Vodeodolná krémová ceruzka na oči má bielu farbu, ktorá po nanesení vydrží až neuveriteľných 16 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Textúra po aplikácii zostáva krémovej konzistencie, ktorá po cca 40 sekundách zaschne a dokonale drží dokonca aj v extrémnych teplotách do 40 °C. Ceruzka na oči je ideálna pri líčení linky vnútri oka pre optické zväčšenie a rozjasnenie. Je vhodná teda aj na menšie a unavené oči. Vďaka tomu, že je ceruzka vodeodolná sa nemusíte obávať nechceného rozmazania pri kontakte s vodou. Kľudne si svoj make-up môžete vylepšiť aj keď pôjdete k vode, do fitcentra alebo na prechádzku v daždi.Kľúčové vlastnostiKrémová ceruzka na oči v bielej farbeVodeodolnáDlhotrvajúca textúra s výdržou až 16 hodínJednoducho sa nanášaOdolná aj v extrémnych teplotách max. 40 °COftalmologicky testované

Produkt DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ceruzky na oči od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g - parametre produktu

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g - história ceny a dostupnosti

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL 16H Matic Eyeliner č.1 White 0,3 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?