Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou #7764773

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou #7764773

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou #7764773

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - popis produktu

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou. Produkt ideálny na každodenný zimný outfit. Syntetická výplň a dlhší strih poskytujú tepelný komfort počas chladnejších dní. Vnútorné manžety z úpletu a vetroodolná léga kryjúca dvojcestný zips zaručujú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.   Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - VLASTNOSTI: dĺžka pod kolená, 2 otvorené bočné vrecká, hlavný zips je prekrytý vnútornou a vonkajšou vetroodolnou légou, integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania počas chladnejších dní, vnútorné pleteninové manžety z otvorom na palec zaručujú ochranu a zabraňujú prenikaniu chladu do kabáta, vysoký golier poskytuje dodatočnú ochranu a tepelný komfort, jemný, prešívaný materiál s hydrofóbnou impregnáciou zlepšuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.

Produkt Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou #7764773 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabáty od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA a je navrhnutý female.

Produkt Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou #7764773 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je prispôsobený female.

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - parametre produktu

Farbačerný
Určeniefemale
KategóriaBundy, Kabáty, Dámske bundy, Dámske kabáty, Zimné bundy, Zimné kabáty
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - história ceny a dostupnosti

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky zatepľovací kabát so syntetickou výplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?