Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus - popis produktu

Štýlový a moderne elegantný batôžtek Enrico Benetti, z čiernej syntetickej kože, sa stane perfektným každodenným doplnkom k rôznym príležitostiam. Ľúbivý dizajn využijete v meste, cestou do práce či do školy, na prechádzke alebo za zábavou. Batôžtek je mäkký, s čiastočne odnímateľnými popruhmi, ktoré je možné nosiť rovno aj dokríža. Batoh Vám poslúži aj ako kabelka, či už crossbody alebo cez plece. ✅ 2v1. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť tovar môžete až za 30 dní! Užite si štýlovú jar každý deň! Tento krásny kúsok Vám ponúkne dve zvislé vrecká so zipsami na prednej strane, samozrejmosťou je klasické vrecko so zipsom na zadnej strane. Disponuje dvoma hlavnými priestormi, oba sa zapínajú zipsom, vo vnútri úložísk nájdete tri menšie vrecká na telefón, drobnosti a cennosti. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 30 x 30 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, čiastočne odnímateľný Kód tovaru: 66541

Produkt Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Stany, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaEnrico Benetti
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus - história ceny a dostupnosti

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky štýlový batoh kabelka čierny - Enrico Benetti Brisaus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?