Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney - popis produktu

Novinka! Dokonalý hnedý kožený batôžtek pre ženy so štýlom a eleganciou. Katana. Ideálny kúsok, ktorý sa v priebehu niekoľkých sekúnd premení na kabelku cez plece! ✅ 2v1! Pevný batôžtek sa otvára zipsom, takmer až k spodnej časti. Boky batohu majú membrány, nič Vám tak z batohu nevypadne. Úložisko sa delí na dve časti látkovou kapsou so zipsom. Popruhy sú krížom. Veríme, že tento stredne veľký model rozhodne oceníte! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 27 x 28 x 11 (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: 82364

Produkt Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky KATANA a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke KATANA a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky KATANA a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney - parametre produktu

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh kabelka hnedý - Katana Elinney - ako nakúpiť najvýhodnejšie?