Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea - popis produktu

Kabelka alebo batoh? Tento kožený model Nadinea, od luxusnej značky ItalY, spĺňa obe požiadavky. 2v1. Stredná kabelka, ktorá sa dá nosiť aj ako batoh, je z kvalitnej kože v čiernej farbe. Má nastaviteľné, neodnímateľné popruhy, z ktorých je zároveň vytvorené aj ucho kabelky. Vďaka tejto kombinácii môžete kabelku nosiť cez plece, crossbody, ale aj na chrbte ako batoh. Elegantná kabelka má väčšinu vreciek na zips. Okrem hlavného vecka je vrecko na prednej strane aj na strane zadnej. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 35 x 29 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: MF5756

Produkt Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke ItalY, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy, Kožené kabelky
ZnačkaItalY
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka batoh čierna - ItalY Nadinea - ako nakúpiť najvýhodnejšie?