Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla - popis produktu

Sestra obľúbenej kabelky Italo Hila ! Ďalšia originálna, kožená kabelka značky ItalY v dizajne 'doktorka'. Nosiť ju možno v ruke, na predlaktí alebo s popruhom cez plece. Tento luxusný, stredne veľký, módny doplnok zaujme každé oko. Vaše oblečenie doplní ľahko vráskavá koža v červenej farbe. Bonusom je kožený jednoduchý prívesok, ktorý možno odňať a premiestniť tam, kde Vám bude vyhovovať. Hlavnú kapsu rozopnete gombíkom vo forme kľúča, kam je možné pripojiť aj malý zámok. Lemy hornej strany sú pevné, rovnako tak aj dno, ktoré disponuje sponami proti oderom či ušpineniu. Steny kabelky sú pevnejšie, ale nie úplne pevné. Vnútorný priestor delí prepážka v podobe vrecka so zipsom. Nechýba tu kapsička na zips a kožená kapsička na telefón či kozmetiku. Uši kabelky sú pevné a čiastočne zaguľatené. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Nádherne doplní Váš spoločenský outfit, vkusná bude aj do mesta alebo pri večeri s priateľmi. Určite Vás nesklame! ♥ A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 31 x 25 x 15,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 12 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: odnímateľný, 110 cm (jedna dĺžka) Kód tovaru: 0180555

Produkt Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky ItalY, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla - parametre produktu

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla - história ceny a dostupnosti

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusná dámska kožená kabelka do ruky červená - ItalY Hyla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?