Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia - popis produktu

Multifunkčný módny doplnok. V okamihu môžete z kabelky urobiť batoh a mať voľné ruky. Hlavný priestor s mnohými priehradkami zaistíte zipsom a veľkou klopou s prackou s ozdobným logom značky Coveri. Menšie vrecko na zips je k dispozícii na zadnej strane batôžku. Menšie ucho je pevné a uľahčí manipuláciu. Popruhy sú nastaviteľné dĺžky a jednoduchým zatiahnutím kabelku premeníte na batôžtek. Tento krásny doplnok tak môžete nosiť na chrbte, do kríža alebo cez rameno. Celkový dojem dopĺňa lesklý povrch príjemnej koženky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 31 x 32 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 26 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: CC5100-15

Produkt Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Coveri World a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Coveri World a je navrhnutý female.

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia - parametre produktu

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko-batoh taupe - Coveri Spiritia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?