Dámsky batoh vínový - Maria C Grace

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace - popis produktu

Módny a priestranný dámsky koženkový batoh, ktorý bude vašim spoločníkom v školských aj voľných dňoch. Po roztvorení chlopne na cvoky, ponúka hlavný zips, pre bezpečné uloženie vašich dôležitých vecí. Vnútri nechýbajú postranné priehradky aj menšie vrecká na zips. Zadná časť, tiež ponúka hlavné zipsové vrecko, ideálne pre uloženie napríklad kľúčov. Ucho je pevné, na nosenie v ruke. Popruhy sú dostatočne dlhé na pohodlné nosenie na ramenách. Predný diel zdobia štýlové prešívanie aj koženkové pásiky s cvočkami. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 31 x 30 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 25 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: MC1347

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh vínový - Maria C Grace - ako nakúpiť najvýhodnejšie?