Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7763042

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7763042

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7763042

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov. Tento produkt sme ušili z mäkkého na dotyk materiálu, ktorý neobmedzuje voľnosť pohybu počas tréningu. Ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky. Vďaka vysokému pásu a elastickému materiálu budú nohavice perfektne sedieť na tele. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.   Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: vysoký pás, dĺžka nad kolená, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, produkt vyrobený z elastického materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie (obsahuje najmenej 80% recyklovaného polyesteru), rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7763042 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je morská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je morská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový a je navrhnutý female.

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbatyrkysový
Určeniefemale
KategóriaZelenina, Legíny, Dámske legíny, Krátke legíny
Značka4F
Farbamorská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový
Určeniefemale

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?