Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764637

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764637

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764637

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov. Tento produkt sme ušili z elastického materiálu, ktorý je ideálne priliehavý k telu. Ploché švy a vysoký pás zaručujú komfort počas tréningu. Kryté vrecko v páse Vám umožní uložiť potrebné drobnosti. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Vo výrobe sme použili recyklované vlákna.   Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: krátky strih, vysoký pás zaručuje správnu priliehavosť, vrecko v páse umožňuje prepravu drobnosti, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, produkt ušitý z elastického materiálu s recyklovanými vláknami (obsahuje 83% recyklovaného polyesteru), rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764637 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je červená, červený, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je červená, červený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764637 patrí do skupiny produktov Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je červená, červený, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Dámske legíny, Dámské šortky, Krátke legíny
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske jogové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?